Aktuelt fra Lederkilden

Registrer deg her for gratis nyhetsbrev på e-post.

Kurs fra Lederkilden – Indiker DIN interesse nå

Vi har fått en del forespørsler fra  våre abonnenter om å arrangere kurs knyttet til bla. verktøyene på Lederkilden. Til høsten vurderer  vi å sette opp halv- / heldagskurs med en kombinasjon av praktisk verktøybruk og faglig påfyll innenfor følgende områder:

  1. Helsesjekk av bedrifter ved bruk av analyseverktøy – Bruk av verktøyene «Regnskapsanalyse med risikovurdering, Benchmarking og Økonomisimulator» kombinert med faglig fokus på kontantstrømanalyse og finansielle nøkkeltall, samt lønnsomhets- og likviditetsforbedring.
  2. Budsjettering – Bruk av verktøyene «Likviditetsbudsjett 12 måneder» og «Langtidsbudsjett 4 år». Fokus på teknisk og praktisk budsjettering, simulering og likviditetsprognoser.
  3. Økonomisk rapportering – Fokus på økonomisk perioderapportering mot daglig ledelse og styret samt oppsett og tilpasning av rapporteringsverktøyet «XLrapporten».
  4. Verdivurdering av bedriften – Faglig fokus på sentrale aspekter ved og praktisk tilnærming til verdivurderinger samt bruk av verdivurderingsverktøy for normalresultat- og substansverdimetoden.
  5. Styresekretær – Faglig fokus på styrets rolle og ansvar samt praktisk styrearbeid. Vi vil se på hvordan en kan ta rollen som styresekretær med bruk av et nytt verktøy for styrearbeid som lanseres til høsten

Alle kursene vil oppfylle krav til obligatorisk etterutdanning for regnskapsførere og revisorer.

Vi ønsker å kartlegge interessen for disse ulike kursene. Vi setter stor pris på om du indikerer din interesse (ikke bindende) til: kontakt@lederkilden.no – 4000 2886. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din guide til effektiv styring og utvikling av bedriften.

Prøv gratis