Aktuelt fra Lederkilden

Registrer deg her for gratis nyhetsbrev på e-post.

Gled deg – Neste generasjons verktøy kommer nå

Nå kommer neste generasjon verktøy fra Lederkilden som er utviklet i samarbeid med BOUVET. Dette ser vi på som et viktig strategisk partnerskap som gjør at vi kan tilby våre brukere enda bedre, sikrere og mer fleksible verktøy – og «alt på web».

Neste uke lanserer vi fruktene av dette samarbeidet i form av en helt ny webplattform. Har du spørsmål, ta kontakt ved kontakt@lederkilden.no / 4000 2886.

Kort om vår nye samarbeidspartner – BOUVET

Bouvet er et norsk konsulentselskap som leverer tjenester innenfor informasjonsteknologi, digital kommunikasjon og virksomhetsstyring. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har over tusen ansatte fordelt på 14 kontorer i Norge og Sverige.  

Bouvet er opptatt av å ha langsiktige kunderelasjoner og er strategisk partner for en rekke virksomheter og hjelper dem med å utforme digitale løsninger som skaper nye forretningsmuligheter. Dette gir klare fordeler når det gjelder markedsarbeid og konkurransekraft.

Som følge av et tydelig fokus på prinsipper for styring av virksomheten framstår Bouvet som et solid, veldrevet og velrennomert selskap. I tillegg til standarder for å levere gode løsninger, stilles det strenge krav til etikk, habilitet, sikkerhet, åpenhet og etterrettelighet. Bouvets nære relasjoner til kundene er mulig fordi virksomheten og de ansatte gjennomfører oppdragene med høy grad av integritet.


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din guide til effektiv styring og utvikling av bedriften.

Prøv gratis