Om oss - Menneskene

Lederkilden.no - en dugnad av ledere og fagfolk 

Lederkilden.no er en dugnad av ledere og fagfolk for et mer lønnsomt og slagkraftig norsk nærinsliv. Å dele erfaringer og kunnskap er sunn fornuft og gir bedre resultat for alle. Heldigvis er det de med den største kunnskapen og erfaringen som også har lettest for å ta inn over seg dette og dele med andre.

Derfor har vi i Lederkilden.no den ære og glede og forvalte bidrag fra ressurspersoner i både inn og utland - til nytte for norske ledere og rådgivere og deres virksomheter.

"Lederkilden.no - et oppkomme av lederskap"

Ken Morse
En av USAs ledende entreprenører og medlem av "President Obama’s National Advisory Council on Innovation and Entrepreneurship" ,  - og også en av de som deler av sin erfaring og kunnskap på  Lederkilden.no:

Ken Morse

Fagpanel

Lederkildens fagpanel består av mennesker med solid erfaring og høy kompetanse innen sine fagfelt. De sørger for at vi til enhver tid arbeider med å løse viktige utfordringer for norsk næringsliv - og de kvalitetssikrer resultatene.

Forfattere

Med lederkilden.no skaffer du deg konkurransefortrinn ved å få umiddelbar tilgang til erfaringer fra mer enn 60 bidragsytere fra fagmiljø og suksessbedrifter. De kjenner godt til din hverdag og dine utfordringer: tid, krav, kvalitet. Unngå å finne opp hjulet på nytt!

Vis alle forfattere

 

Din guide til effektiv styring og utvikling av bedriften.

Prøv gratis