Om oss - Menneskene

Katja Samara

Bedriftsrådgiverkatjasam@yahoo.no

Hovedarbeidsområder

Katja Samara har ansvar for den samlede produksjon av innhold for Lederkilden.no, arbeidet i fagredaksjonene og oppfølging av forfattere. Hun er i tillegg involvert i relaterte salgsaktiviteter.

Bakgrunn

Katja Samara har utdannelse innen språk, pedagogikk og økonomi fra Russland og Norge. Hennes kjernekompetanse er innen pedagogisk formidling av informasjon, kundekommunikasjon, strategisk global salg og salgsprosesser: både personlig og Business2Business salg. Katja anser oppbygging av nettverk og deres tillit som grunnleggende elementer i salgsarbeid og forretningslivet generelt.

Katja har jobbet i stillinger med salgs-og-resultatansvar i flere store finanskonsern og SMB bedrifter og gjennomførte utviklingsprogrammer innen kundekommunikasjon, tolkning av markedsdata og behovsrettet salg. Hun har i mange år fungert som fagleder innen salgsprosesser i organisasjoner hun jobbet i. Hun har internasjonal erfaring med B2B salg og har deltatt i flere prosjekter og internasjonale messer i Russland, USA, Sør-Korea, Kina, Frankrike og Spania.

Din guide til effektiv styring og utvikling av bedriften.

Prøv gratis

Støtte