Om lederkilden.no/BT360

Lederkilden og BT360 er nettsteder med kombinasjonen av faglig innhold og praktiske verktøy for effektiv styring og utvikling av bedriften. Lederkildens neste generasjon verktøy bygges nå på BT360.

Lederkilden og BT360 utgis av Nettopp Media AS  som holder til på Lysaker utenfor Oslo.

Lederkilden og BT360 skal gi abonnentene veiledning, inspirasjon og praktiske verktøy for å spare tid og samtidig bygge kompetanse etter behov.

Lederkilden og BT360 skal fremstå med god pedagogikk, praktisk rettet, og tilrettelagt for effektiv bruk i hverdagen.

Lederkilden og BT360 henvender seg primært til daglige ledere, økonomiledere og styret i SMB bedrifter – samt deres rådgivere, som bl.a. regnskapsførere, revisorer, banker og advokater. Lederkilden og BT360 benyttes i dag også i utdanningssammenheng.

Lederkilden og BT360 er laget med innhold fra næringslivet til næringslivet.


Nettopp Media utgir to nettsider: Lederkilden og BT360

  • Kompetansebasen på Lederkilden – De fleste av oss kan ikke være eksperter på alle områder, men vi må kunne "nok" om "mye". En kan selvfølgelig få nødvendig kompetanse ved å gå på kurs, lese bøker eller studere, men det har en ofte ikke tid til. Lederkilden har bearbeidet over 70 eksperters kompetanse og gjort den tilgjengelig for deg i en form som er effektiv i din hverdag.” Med våre hurtigguider får du raskt oversikt over et tema og svar på de viktigste spørsmålene. Videre får du hensvisninger til fordypning (på og utenfor Lederkilden) og tilgang til maler og verktøy for å gjennomføre arbeidet i praksis.
  • Økonomi- og styringsverktøy på BT360 – Utvalgte verktøy for økt innsikt og kontroll med virksomheten. Dette er verktøy som er enkle å bruke og som supplerer og delvis er integrert med tradisjonell programvare.

Vi ønsker å være ”Din guide til EFFEKTIV styring og utvikling av bedriften”. Med ”kvalitet, nyskaping og effektivitet” som rettesnor jobber vi hardt for at Lederkilden skal være det ledende nettstedet og samleplassen i Norge innenfor dette området. Når jeg sier ”vi” tenker jeg både på vår lille organisasjon, våre eksperter på ulike områder og vårt fagpanel som gjør en uvurderlig jobb for at du skal dra nytte av den kompetansen som finnes der ute på en effektiv måte i din egen virksomhet eller som rådgiver. Lederkilden og BT360 vil bidra til at det skapes verdier hver eneste dag.

Created with GIMPAnders Thoresen
Gründer og daglig leder Nettopp Media AS

 

 

Din guide til effektiv styring og utvikling av bedriften.

Prøv gratis